JABLKOŇ
Jablkoňské písničky s akordy najdete zde
MP3 ke stažení a CD ke koupení 1
MP3 ke stažení a CD ke koupení  2

CD -  holá diskografie:
-
Devátá vlna (LP 1988 / CD 2003)

- Jablkoň & Svěcený (1991)

- Baba Aga (1992)

- Machalaj (1995)

- Symphonic Jablkon (1995)

- Písničky (1997)

- Bláznivá (1999)

- Jablkoň & Svěcený – Mumlava (2001)

- Cestující v noci (2003)

- Symphonic Jablkon XXV (2004)

- Hovada boží (2004)

- Oslava (CD+DVD 2006)

- Malá lesní Jablkoň - Best of (2007)

- Půlpes (2009)

- Království
(2011 - pohádka, divadlo Anička a letadýlko)
- Sentimentální Němec (2013)
- Půljablkoň - Němec a Puttnerová (2014)
- Vykolejená (2016
)

cd_sent_nemec_titul.jpg home1.jpg x banner.png